Language/ لغة
Afdrukken

Gescheiden en dan?

Een gezin met een kind dat in scheiding ligt.Al drie keer hebben we een aantal avonden georganiseerd voor mensen die een scheiding achter de rug hebben en eigenlijk wel wat verder willen praten. We organiseren dit als kerk, maar nodigen iedereen uit. We willen jou een veilige plek bieden om met verwerking bezig te kunnen zijn.

Als je gescheiden bent komt er van alles op je af. Als het stof wat is neergedwarreld, blijven er allerlei vragen staan:

  • Wat is er gebeurd?
  • Welke fases van verwerking zijn er?
  • Hoe ga ik om met begrippen als boosheid en vergeving?
  • Hoe blijf ik bouwen aan mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen?
  • Hoe ga ik verder? Waar baseer ik mijn keuzes op?

Je bent van harte welkom om lotgenoten te ontmoeten en met elkaar in gesprek te raken. (We gaan er daarbij vanuit dat je wel weer in staat bent om er over te praten. Waarschijnlijk zit je daarom niet meer midden in het proces van scheiden.)

We organiseren dit als CrossPoint, kerk in Getsewoud. Maar het is geen voorwaarde om gelovig te zijn of iets dergelijks. We willen je vooral een veilige plek bieden om in gesprek te gaan. Lotgenoten ontmoeten.

De laatste reeks avonden was in het voorjaar van 2017. Laat het ons weten als je interesse hebt voor een volgende reeks avonden. Stuur gerust een vrijblijvende mail!