Language/ لغة
Afdrukken

Kerstwandeling 2018

Kerstwandeling 2018: Vrede

Poster Kerstwandeling 2017 websiteWe zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor de kerstwandeling in 2018. Save the date: zaterdag 22 december. De start is tussen 18.00 en 19.30 uur in het Lentepark. Minder validen kunnen vanaf 17.45 uur starten.

Begin december ga je alle info op deze pagina lezen. Nu kun je al genieten met de terugblik op de editie van 2017: Het was een groot feest op zaterdag 23 december. Bijna 2800 wandelaars hebben langs een sfeervol theater in Getsewoud gewandeld. En langs veel waxinelichtjes. De wind was af en toe een beetje koud, maar verder hebben we het enorm getroffen met het weer.

Het was mooi om de starten in het museum van de schepping. Het verhaal van Maria werd prachtig vertolkt. Het lied van Marco Borsato was ontroerend. En dan een engel op een segway. Een vrolijke optocht om in mee te lopen. Maar ook gedoe bij de herbergier. En ja, dan de stal. Een moment van verstilling. ‘De stal van mijn hart.’

Als CrossPoint hebben we genoten van de organisatie en uitvoering van de kerstwandeling. En we zijn blij met alle mensen die geholpen hebben. En we zijn blij met de mooie samenwerking met het HVC en woon/zorgcentrum In ’t Zomerpark.

De winnaar van de speurtocht gaan we trouwens woensdag 27 december bekend maken. Gaaf dat zo veel kinderen hebben meegedaan!

Het nagenieten is nu begonnen. En hoe kan dat beter met de prachtige foto’s die Gijs de Kruijff gemaakt heeft: