Language/ لغة
Afdrukken

Kleine groepen

Kleine groepen, grote kansen

CrossPoint wil meer zijn dan een kerk op zondagmorgen. In alles klinkt door dat we graag verbonden zijn met onze context, Getsewoud dus. En we dagen de mensen die bij CrossPoint betrokken zijn uit om ook doordeweeks aan de slag te gaan met hun geloof: Hoe kunnen we elkaar bemoedigen in wie we zijn en wat we doen?! Hoe komen we God meer op het spoor in ons gewone leventje?!

Daarom benadrukken we het belang van kleine groepen. Deze doordeweekse mogelijkheden kunnen je helpen om nieuwe mensen te leren kennen, om je geloof dieper te beleven en om je leven te delen met anderen. We hebben een veelkleurig aanbod ontwikkeld.

 

Een kort overzicht:

 

  • Triangels: Met twee of drie andere personen samen in gesprek raken, samen de bijbel lezen en samen bidden.

 

  • Groeigroepen: In een kring van 8 à 10 personen de bijbel bestuderen en elkaar ontmoeten. Er zijn meerdere groepen in CrossPoint.

 

  • Ouders met jonge kinderen groep: Een initiatief voor ouders met jonge kinderen. Wat is de impact van geloven in deze fase van je leven? Hoe kunnen jullie elkaar ondersteunen?

 

  •  Schrijf groepen: Al schrijvend ga je aan de slag met geloven, de bijbel en jouw leven. Met verrassende werkvormen dus. Er zijn twee groepen die van start gaan in dit seizoen.

 

  • Worship groep: Ook nu start er een groep die het lezen van de bijbel koppelt aan zingen en musiceren.

 

  • Creatieve groep: Je hebt misschien minder met woorden. Maar op creatieve wijze verdiep en beleef je je geloof.

 

  • Bijbelstudie: In deze groep ga je de uitdaging aan om de bijbel beter te begrijpen. Meer verdieping dus.

 

(Misschien gaat dit een stap te ver voor jou? Ben je vooral nog bezig met het ontdekken van geloven omdat je er nauwelijks iets van af weet? Loop je vooral nog vast in de vragen die je hebt? We maken je dan graag attent op de Alphacursus: Vrijblijvend kennismaken met het christelijk geloof! Een cursus van tien avonden.)

Het is een heel verhaal geworden. Ben je nieuwsgierig, wil je meer weten? Neem dan contact op met Eveline Schot. Zij vertelt je graag meer over dit veelkleurige aanbod! Je kunt ook gelijk de knoop doorhakken en je opgeven.