Language/ لغة
Afdrukken

Kleine groepen

Kleine groepen, grote kansen

CrossPoint wil meer zijn dan een kerk op zondagmorgen. In alles klinkt door dat we graag verbonden zijn met onze context, Getsewoud dus. En we dagen de mensen die bij CrossPoint betrokken zijn uit om ook doordeweeks aan de slag te gaan met hun geloof: Hoe kunnen we elkaar bemoedigen in wie we zijn en wat we doen?! Hoe komen we God meer op het spoor in ons gewone leventje?!

Daarom benadrukken we het belang van kleine groepen. Deze doordeweekse mogelijkheden kunnen je helpen om nieuwe mensen te leren kennen, om je geloof dieper te beleven en om je leven te delen met anderen. We hebben een veelkleurig aanbod ontwikkeld.

 

KlIK HIER OM HET AANBOD TE LEZEN!

 

En om je ook hier een indruk te geven, een kort overzicht:

  • Triangels: Met twee of drie andere personen samen in gesprek raken, samen de bijbel lezen en samen bidden.
  • Groeigroepen: In een kring van 8 à 10 personen de bijbel bestuderen en elkaar ontmoeten. Er zijn meerdere groepen in CrossPoint.
  • Ouders met jonge kinderen groep: Een initiatief voor ouders met jonge kinderen. Wat is de impact van geloven in deze fase van je leven? Hoe kunnen jullie elkaar ondersteunen?
  • Schrijf groepen: Al schrijvend ga je aan de slag met geloven, de bijbel en jouw leven. Met verrassende werkvormen dus. Al schrijvend kom je tot nieuwe inzichten.
  • Praise avonden: Samen zingen en musiceren. Het is een prachtige manier om je geloof te beleven en te bouwen.
  • Creatieve groep: Je hebt misschien minder met woorden. Maar op creatieve wijze verdiep en beleef je je geloof.
  • Lastige vragen: Kom maar op met die lastige vragen. Ze zijn vast herkenbaar. Tijd voor een open gesprek.
  • ‘Papa – Gebed’: Een cursus van vijf avonden over bidden, aan de hand van het boekje ‘Ik zeg Papa’.

En zo is er nog veel meer: Introductie avonden, een cursus Luisterend Bidden, een Micha cursus over gerechtigheid, op weg naar pasen stil staan bij de zeven wonderen van het kruis, etc. Doe mee!

 

(Misschien gaat dit een stap te ver voor jou? Ben je vooral nog bezig met het ontdekken van geloven omdat je er nauwelijks iets van af weet? Loop je vooral nog vast in de vragen die je hebt? We maken je dan graag attent op de Alphacursus: Vrijblijvend kennismaken met het christelijk geloof! Een cursus van tien avonden.)

 

Het is een heel verhaal geworden. Ben je nieuwsgierig, wil je meer weten? Neem dan contact op met Eveline Schot. Zij vertelt je graag meer over dit veelkleurige aanbod! Je kunt ook gelijk de knoop doorhakken en je opgeven.