Language/ لغة
Afdrukken

Sint Pannekoek

PannenkoekenOp 29 november 2018 organiseren Stichting Maatvast en CrossPoint een heus Sint Pannekoek feest in Getsewoud! Samen pannenkoeken eten én een goed doel ondersteunen:-)

Het is een verzonnen feest, afkomstig uit een strip van de legendarische reek Jan, Jans en de Kinderen. Omdat Catootje zin heeft in pannenkoeken, stelt opa dat het een oude traditie is om op 29 november dit gerecht te eten. Het is ‘Sint Pannekoek’. Het hele gezin wacht de moeder des huizes op met een pannenkoek op het hoofd.

In 2015 werd dit feest voor het eerst in Getsewoud georganiseerd. Op 29 november gaan we voor de vierde editie en we hopen natuurlijk dat het lekker druk wordt! Iedereen kan op donderdag 29 november naar binnenlopen in Buurthuis Het Contact (Sandestein 42), van 17.00 tot 19.00 uur. Het feest is gratis. Je kunt een gift geven voor een goed doel: we ondersteunen met elkaar de ‘Vrienden van In ’t het Zomerpark’.

Sint Pannekoek is een prachtige combinatie van gezelligheid, mensen uit de wijk ontmoeten, lekker pannenkoeken eten en een goed doel ondersteunen! Welkom dus!

Sint Pannekoek