Language/ لغة
Afdrukken

Komende samenkomst

Dat is een goeie vraag …

Voor veel kerkgangers is geloven redelijk vanzelfsprekend. Je bent er mee opgegroeid of je hebt later een bewuste geloofskeuze gemaakt. Maar opeens is er dan zo’n moment dat een collega of sportmaatje een vraag stelt waarbij je denkt: geen idee wat ik nu moet zeggen!

Of andersom: je hebt maar weinig met geloven en je verbaast je dat er mensen zijn die er voor willen gaan. Je bent best nieuwsgierig, maar je merkt ook dat er vragen zijn die lastig te beantwoorden zijn. Waar vind je antwoorden die je echt verder helpen?

Dat is de insteek bij de komende zondagen in CrossPoint. Je kunt denken aan vragen als: Heeft de wetenschap bewezen dat geloven een dom idee is? Is de bijbel een sprookjesboek en de opstanding van Jezus een sterk verhaal? Etc. Op zondag 25 augustus is de focus op de relatie tussen geloof en wetenschap. Welkom!

 

De zondagmorgen samenkomsten worden gehouden in het schoolgebouw De Breedenborgh, Sarabande 1 in Getsewoud Noord. De start is om 10.00 uur. Zowel vooraf als achteraf bieden we je koffie en thee aan. Met kans op mooie ontmoetingen! Voor de kinderen van de basisschool is er een leuk programma en voor de allerkleinsten is er crèche in een veilige setting.

Meer informatie over de zondagse samenkomsten tref je hier aan.

koffiedrinken 2