Language/ لغة
Afdrukken

PasenLive en Fiesta

PasenLive 2019 en Fiesta

In 2017 vond een uniek evenement plaats in Getsewoud: PasenLive. Het verhaal van Pasen is een verhaal van lijden, van opoffering. Het is een verhaal van liefde en hoop. En dit verhaal werd verteld in een setting van theater, popmuziek en prachtige decors.

Dit jaar bieden wij dit unieke evenement opnieuw aan, op zaterdag 13 april, met een voorstelling om 16.00 uur en een voorstelling om 20.00 uur. We zijn er ongelooflijk blij mee dat we dit kunnen doen!

 

Om dit mogelijk te maken organiseren we op zaterdag 16 maart een feestavond met een tweeledig doel:

  • Elkaar ontmoeten, nieuwe mensen ontmoeten, samen gezellig optrekken.
  • En, we zamelen geld in om PasenLive 2019 financieel haalbaar te maken.

Zaterdagavond 16 maart is dit feest. De locatie is de schuur bij de familie Roodenburg in Weteringbrug. Van 18.00 tot 20.00 uur ben je van harte welkom voor een heerlijke maaltijd. Alle tijd om lekker te kletsen en volop entertainment. De kosten zijn 15 euro per persoon en dat is inclusief twee drankjes. Om 20.00 uur schakelen we door naar de feestavond.

Mocht het niet haalbaar zijn om mee te eten, dan ben je welkom vanaf 20.00 uur. Dan barst het feest echt los. Er zal een rad van fortuin zijn, muziek, tijd om te praten met elkaar, maar we willen ook entertainment aanbieden, of nog beter gezegd: we bieden jullie de ruimte om voor entertainment te zorgen! Een leuke sketch, een spel, wil je iets zingen of heb je een ander talent dat je wilt delen? Geef je dan op!

De toegang voor de gezellige avond is 2.50 euro per persoon. Hiervoor bieden we lekkere hapjes, een gezellige avond en volop entertainment. Dat is geen geld, toch?

  • Kom je ook naar dit feest? Opgeven kan tot 8 maart met deze link.
  • En heb je vragen? Stuur een mail!

 

En, ben je nu al enthousiast en wil je graag een gift overmaken om PasenLive 2019 te ondersteunen, open deze link! Bedankt!