Language/ لغة
Afdrukken

Paasbrunch Massada

Op zondag 16 april (eerste paasdag) zal van 12 tot 15 uur een paasbrunch worden gehouden in Grandcafé  Massada. De eigenaar wil graag iets van zijn succes met de wijk delen en stelt gratis alle plaatsen beschikbaar voor mensen in onze wijk die het slechter hebben. Bijvoorbeeld mensen die er nooit op uit kunnen, mensen die in de schuldsanering zijn beland of mensen die in een sociaal isolement zitten.

Als je graag van een heerlijke brunch wil genieten en je herkent je in een van de genoemde doelgroepen meld je dan aan. Als je iemand kent die hiervoor in aanmerking komt, breng dan de uitnodiging over en meld deze persoon in overleg aan. Stuur een email naar Rene Kroes en vermeldt om wie en hoeveel mensen het gaat en naar welk telefoonnummer we ter herinnering een sms kunnen sturen.

Omdat er een vast aantal beschikbare plaatsen is, kijken we voor deelname naar de volgorde van aanmelding en zullen laten weten of er nog plaats is. In samenwerking met de voedselbank is een deel van de plaatsen voor klanten van de voedselbank gereserveerd. Meer info: Bart Burger en René Kroes.