Samenkomst met ds. Anne Post


Evenementgegevens


Welkom in onze samenkomst! We starten om 10.00 uur, maar als je meer wil weten én een superleuk moment wil mee maken voor de kids, kom dan om 9.45 online. Je bent van harte welkom, gewoon zoals je bent! 

Voorganger: Ds. Anne Post

Helaas kunnen we momenteel niet fysiek samenkomen, maar zijn we live op Facebook en YouTube te vinden. Wekelijks vind je ook alle informatie op onze pagina over samenkomsten

Wil je na de samenkomst nog bijpraten en/of kennismaken? Weet je dan welkom in Zoom (meestal open een paar minuten na de samenkomst). Typ eerst even het getal ‘1’ in voordat je Zoom binnengaat. 

Gezondheidscheck


Deelnemen aan de dienst is alleen mogelijk als u géén klachten heeft. Dus bent u verkouden, moet u vaak niezen of hoesten, hebt u last van keelpijn, benauwdheid of koorts, blijf dan thuis. Oók als deze klachten optreden nadat u gereserveerd heeft.

Wanneer u tot een risicogroep behoort, wordt geadviseerd om grondig na te gaan of het wel verstandig is om deel te nemen aan de kerkdienst. Elk contact kan ongewenste risico's voor u inhouden.

Ticket Prijs Aantal
ALLEEN Medewerkers €0,00 Uitverkocht