Language/ لغة
Afdrukken

Marriage Course

Marriage CourseOp 8 maart 2018 is de Marriage Course gestart.

Tips, tools en verdieping voor je relatie. Dat is kort samengevat de Marriage Course. Tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdek je hoe jouw relatie nog sterker kan worden!

Je ontmoet je partner op een nieuwe manier. Je denkt samen na over alledaagse en diepe onderwerpen, zoals communicatie, familieverschillen, verschillende waarden en standpunten. Ieder komt met zijn eigen verhaal, karakter en issues. Daar is alle ruimte voor, omdat je met zijn tweeën in gesprek bent. (Geen groepsgesprekken.) Kortom: In zeven avonden dichter bij elkaar.

Marriage Course 1De Marriage Course wordt gegeven op een mooie locatie. De avond begint met een lekker 3 gangen diner voor twee. Na het eten ga je aan de slag met het thema van de avond. Zo’n avond bestaat uit een dynamisch geheel, waarbij meestal de DVD, persoonlijke toespraken van cursusleiders en interactie tussen jou en je partner worden afgewisseld. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen.

Heb je interesse in een volgende Marriage Course, heb je vragen, mail dan naar wim.verkerk@filternet.nl of bel 06 4499 9433. In dit document vind je ook nog meer info.